Цукерберга допитають у Конгресі США

0
3
Цукерберга допитають у Конгресі США
Керівники Facebook, Twitter і Google скоро знову виступлять перед Конгресом.

Марк Цукерберг, Джек Дорсі і Сундар Пічаї погодилися дати свідчення на слуханнях Комітету Палати представників з енергетики і торгівлі 25 березня. Слухання будуть проходити у справі поширення дезінформації в Мережі.

«Будь то брехня про вакцину COVID-19, чи спростовані заяви про фальсифікації виборів, ці онлайн-платформи дозволили поширювати дезінформацію, посилюючи національні кризи з реальними похмурими наслідками для здоров’я та безпеки населення, — пишуть у своїй заяві голови комітету. — Це слухання продовжить роботу Комітету із залучення онлайн-платформ до відповідальності за зростання дезінформації. Занадто довго великі технологічні компанії не усвідомлювали ту роль, яку вони відіграють у розпалюванні і поширенні завідомо неправдивої інформації для своєї онлайн-аудиторії. Саморегулювання галузі не вдалося. Ми повинні почати роботу зі зміни стимулів, що спонукають компанії (власників) соціальних мереж дозволяти і навіть просувати дезінформацію».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні