Експравоохоронець постачав кокаїн у дитячих іграшках. ФОТО

0
1
Експравоохоронець постачав кокаїн у дитячих іграшках. ФОТО
Затримали експравоохоронця, який організував поставку партії кокаїну зі Львова до Києва.

Товар відправляв приватними службами таксі. Ховав у дитячих іграшках. Його затримали із партією вартістю 4 млн грн, повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

"Затримали організатора каналу постачання до столиці наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою подальшого збуту. Це житель Львова, колишній правоохоронець. Організував незаконну схему збуту кокаїну шляхом відправлення з міста Львів до столиці оптових партій приватними службами таксі.

Наркотичні засоби при цьому маскувалися у дитячих іграшках. Під час обшуку вилучили кокаїн вагою близько 1 кілограма вартістю понад 4 мільйонів гривень, електронні ваги, пакети для фасування та інші речові докази", - сказано в повідомленні.

Організатору злочину повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Встановлюють можливих спільників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні