Міноборони купило непридатні до використання апарати ШВЛ на 11 млн. ФОТО

0
1
Міноборони купило непридатні до використання апарати ШВЛ на 11 млн. ФОТО
Державним бюро розслідувань викрито злочинну діяльність посадових осіб Міністерства оборони при закупівлі за бюджетні 11 млн гривень апаратів штучної вентиляції легенів для потреб ЗСУ. Про це повідомляється на сайті ДБР у четвер, 18 лютого.

Закупівля апаратів ШВЛ проводилася в травні 2020 року. Було встановлено, що їхні комплектація і технічні характеристики не відповідають медико-технічним вимогам тендерної документації, що унеможливлює використання закуплених медичних виробів за прямим призначенням.

16 лютого слідчі ДБР провели обшуки за місцем роботи і проживання фігурантів на території Києва, під час яких вилучили електронні носії інформації, мобільні телефони та інші документи, що підтверджують злочинну діяльність.

Проводяться необхідні слідчі і процесуальні дії, триває досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні