ТОП найпопулярніших паролів 2020 року: чи є у ньому ваш?

0
-4
ТОП найпопулярніших паролів 2020 року: чи є у ньому ваш?
Компанія Nord Pass, що займається розробкою додатків з кібербезпеки, опублікувала список з 200 найбільш популярних у 2020 році паролів, а також порівняла його з аналогічним списком з 2019 року. Як виявилося, все ще в десятку наймасовіших паролів входять 123456, password і 111111, проте є й кілька нових.



По-перше, на другому місці тепер пароль «picture1» – в 2019 році на його місці був «test1». Це натякає на те, що їх використовують великі мережі ботів. По-друге, на шостому місці пароль «senha» – саме так португальською пишеться «пароль».

Компанія виклала всі 200 найпопулярніших паролів на окремому сайті, де ви можете перевірити, чи не використовуєте якийсь з них. Якщо це так – варто задуматися про їх заміну, тому що сучасне програмне забезпечення витратить для їх злому простим перебором менше хвилини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні