--> Одразу в 6 навчальних закладах Волині - спалахи COVID-19 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Одразу в 6 навчальних закладах Волині - спалахи COVID-19

0
0
Одразу в 6 навчальних закладах Волині - спалахи COVID-19
Епідеміологічна ситуація в області залишається складною.

Про це під час брифінгу, 18 лютого, повідомила Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, пише Під Прицілом.

Найбільша кількість захворілих виявляється у містах Луцьку і Нововолинську, та у Ківерцівському, Луцькому, Шацькому та Любешівському районах.

"Відновлення навчального процесу в школах призвело до збільшення кількості хворих у закладах освіти. На даний час хворіє 53 учні та 69 працівників шкіл із 64 освітніх закладів. Найбільше випадків фіксують у містах Луцьку, Нововолинську, Ківерцівському, Любешівському, Володимир-Волинському та Луцькому районах.

За останню добу зареєстрували шість випадків інфікування COVID-19 серед учнів та один випадок серед персоналу шкіл. Це в Рожищенському районі, містах Луцьку, Нововолинську", – зазначина Наталія Янко.

Читайте також: Коронавірус на Волині: стало відомо, скільки інфікованих осіб підключені до апаратів штучної вентиляції легень

З початку навчального року в області на коронавірус захворіли понад 500 учнів та 1300 осіб із персоналу освітніх закладів.

На сьогодні зафіксовано шість спалахів у закладах освіти: у школах Ківерців, Луцьку, Цумані – 3, та у дошкільних закладах Цумані, Горохова та Луцька – 3.

Наразі, на самоізоляції перебувають понад 2600 учнів та більш як 75 осіб персоналу навчальних закладів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні