Як у Луцьку збільшити кількість паркомісць. ВІДЕО

2
-2
Як у Луцьку збільшити кількість паркомісць. ВІДЕО
У Луцьку потрібно чітко виставити пріоритети: якщо планується нова забудова, то необхідно забезпечити її майбутніх мешканців паркомісцями.

Про це в програмі "Відкрита влада. Місто" в ефірі ТРК "Аверс" сказала депутатка від Громадянського Руху "СВІДОМІ" Алла Надточій.

Також гостями студії були депутати Луцької міської ради від інших політсил: Юрій Моклиця – депутат Луцької міської ради від "Європейської Солідарності", Юрій Безпятко – секретар Луцької міської ради, Роман Бондарук – голова фракції "Слуга народу", Олександр Козлюк – депутат Луцької міської ради від ВО "Батьківщина", Володимир Пшибельський – депутат від ВО "Свобода".

Зі слів Алли Надточій, у Луцьку під час будівництва багатоквартирних будинків необхідно забезпечити вдосталь місць для парковки для їхніх мешканців. Сьогодні склалася така ситуація, що людям, які заселяються в новобудови, бракує паркомісць, тож вони часто ставлять свої автомобілі у сусідні двори, що створює незручності іншим.

Депутатка переконана, що при плануванні нового будівництва, потрібно розглядати варіанти облаштування підземних парковок, якщо недостатньо місця на землі.

Окрім того, необхідно виділяти на території міста земельні ділянки під багаторівневі парковки. Їх можна буде виставляти для бізнесу на аукціони – здавати в оренду на певний термін, але винятково під парковку.

"Такі місця ми повинні відшуковувати, навіть на в'їздах в місто, і розвантажувати його...Якщо не вистачає місць в старих багатоквартирних забудовах, то треба, щоб у межах 500 метрів були такі парковки, де можна було б залишати свої автомобілі", – зазначила депутатка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
весь світ рухається в іншому напрямку : заборона візду в місто автомобілям на викопному паливі, дозвіл лише електромобілям, парковки роблять на окраїнах. далі громадський транспорт
Відповісти
То нічого видавати дозволи на будівництво де попало поки не доведуть що там буде місце для парковки, дитячого майданчика, ітд.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні