В Україні вперше розгорнуто COVID-госпіталь

0
-3
В Україні вперше розгорнуто COVID-госпіталь
В Івано-Франківській області через переповненість COVID-лікарень вперше розгорнуто мобільний госпіталь для хворих на коронавірус. Про це в середу, 17 лютого, заявив голова парламентського комітету з питань здоров'я нації Михайло Радуцький у Facebook.

Він зазначив, що рішення про розгортання мобільного госпіталю сьогодні прийняла комісія з надзвичайних ситуацій Івано-Франківської області.

"За останню добу кількість хворих на коронавірус у регіоні збільшилася майже на 30%, за місяць - учетверо. У багатьох населених пунктах заповненість лікарень, відведених під "ковідних" пацієнтів, становить більше 90%, у деяких медзакладах - 100%", - розповів нардеп.

За його словами, мобільний госпіталь буде розрахований на 250 місць. Його створять на базі Богородчанської лікарні.

Радуцький також зазначив, що комітет з питань здоров'я нації очікує від МОЗ аналізу причин, які призвели до критичного навантаження на медичну галузь регіону.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні