В Україні змінили правила призову в армію

1
1
В Україні змінили правила призову в армію
Кабмін вніс зміни в Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом. Про це в середу, 16 лютого, повідомляє прес-служба Збройних сил України.

Відзначається, що постановою №100 від 20 січня 2021 року внесено зміни в Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затверджене постановою Кабміну від 21 березня 2002 року, шляхом викладення його в новій редакції.

Очікується, що затвердження нової редакції положення дозволить:

поліпшити організацію роботи обласних і районних (міських) призовних комісій;

уточнити порядок оповіщення призовників про явку до військових комісаріатів;

спростити розгляд питання про надання призовними комісіями відстрочок (звільнення) від призову на строкову військову службу;

удосконалити організацію роботи збірних пунктів обласних військових комісаріатів;

упорядкувати роботу з прийняття призовників на військову службу за контрактом.

Зміни мають вдосконалити заходи, пов'язані з підготовкою та проведенням призову на строкову військову службу, прийняттям призовників на військову службу за контрактом і приведення їх у відповідність до чинного законодавства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопцi, a наших в армiю беруть?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні