Депутата, який напав на артиста, виключили з партії

0
1
Депутата, який напав на артиста, виключили з партії
Депутата Київської міської ради Костянтина Богатова виключили з фракції партії "Голос". Прийняти таке рішення фракції рекомендувала політрада партії. Підставою для виключення став конфлікт між Богатовим і стендап-коміком Владиславом Капицею, одним зі сценаристів "Телебачення Торонто". Про це в середу, 17 лютого, повідомив глава фракції в Київській міській раді Григорій Маленко в Facebook.

У фракціїзазначили, що поведінка Богатова не відповідає цінностям "демократичної європейської партії, якою є" Голос ".

"Політрада партії і Київський міський центр політичної сили були вражені публічним конфліктом між депутатом нашої фракції в Київраді Костянтином Богатовим і стендапером Владом Капицею, який мав місце в Арт-центрі "Братислава" ввечері 14 лютого, - йдеться в повідомленні.

У партії додали, що переконані, що різні смаки та культурні переваги не можуть бути приводом для сварок і побоїв.

Так як Богатов відмовився добровільно скласти депутатський мандат, в партії пообіцяли "дочекатися можливості відкликати його рішенням громади".

"Нам неприємно приймати таке рішення, але, на нашу думку, це єдиний правильний вихід", - зазначили в "Голосі".

Партія подякувала Богатову за його "багаторічні проекти для громади Києва", а також висловила надію, що йому вдасться "справами відновити репутацію".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні