У кого довший: у Твіттер влаштували несподіваний флешмоб. ФОТО

0
-1
У кого довший: у Твіттер влаштували несподіваний флешмоб. ФОТО
Невідповідність сучасним стандартам краси люди сприймають по-різному. Хтось любить виділятися з натовпу і відрізнятися від інших своїми родзинками, а дехто сприймає це як проблему.

Щоб підтримати людей, які вважають свої неідеальні носи недоліком, користувачка Твіттера виклала у себе на сторінці колаж із найрізноманітніших профілів людей. І це стало початком невеликого флешмобу про прийняття себе.



Все почала дівчина під ніком mooninfirst — вона виклала у себе на сторінці колаж з профілів дівчат з самої різною формою носа і підписала, що їй подобаються всі вони. Про це пише epochtimes.



У відповідь на таку заяву інші користувачі закидали її лайками.

Пост дівчини також став початком невеликого флешмобу: люди з незвичайною формою носа теж поділилися своїми фотографіями. Хтось скаржився, що йому складно прийняти таку рису своєї зовнішності, інші говорили, що це їхня родзинка, ну а деякі ще не визначилися, як їм ставиться до себе і свого носа.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні