--> У США почали продавати маски з «ароматами» геніталій | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У США почали продавати маски з «ароматами» геніталій

0
-1
У США почали продавати маски з «ароматами» геніталій
Під час пандемії з'явився новий фетиш – маски для обличчя з запахом вагіни. Популярні також засоби індивідуального захисту з ароматами ануса, грудей, ніг і сечі, пише Vice.

Маски з ароматом вагіни коштують від 5 до 250 доларів. Більшість з них можна купити за 15 доларів. Найпоширеніші – одноразові хірургічні, але можна знайти й тканинні маски з візерунками.

"Я думаю, мої маски подобаються людям, бо вони можуть насолоджуватися фетишем поза домом. Це маленький секрет, який знають тільки вони, це ризиковано і кумедно. Особисто мене збуджує те, що маска, яка побувала у мене в трусиках або туфлях, тепер надіта на чиєсь обличчя", - розповіла одна з "виробників" таких масок.

Інша дівчина вважає, що її клієнтам подобається елемент публічної гри.

"Чарівність в тому, що вони можуть прямо, відкрито і публічно розділити зі мною щось дуже особисте та інтимне", – сказала вона.

Дівчина з ніком Laceysniffs розповіла, що за кілька місяців продала чотири маски. На дві з них вона помочилася, одна була з запахом ануса, ще одна – з запахом ніг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні