Не більше двох дітей: у країні оголосили боротьбу з перенаселенням

1
2
Не більше двох дітей: у країні оголосили боротьбу з перенаселенням
Населення Єгипту перевищило показник у 100 мільйонів осіб, у зв'язку із чим президент країни Абдель Фаттах ас-Сісі заявив, що одній сім'ї досить мати не більше двох дітей. Про це у вівторок, 16 лютого, повідомила місцева газета Al-Ahram, інформує Корреспондент.

Відзначається, що в ході виступу на відкритті медичного комплексу в Ісмаїлії глава держави попередив співгромадян, що швидке зростання населення небезпечне, оскільки негативно позначається на економіці Єгипту.

"Поки питання зростання населення не буде взяте під контроль, люди не відчують ніяких поліпшень умов їхнього життя", - зазначив ас-Сісі.

Водночас президент запевнив жителів країни, що влада не планує вирішувати проблему жорсткими методами.

"Ми працюємо над програмою із протидії зростанню населення і надання необхідних для цього послуг єгипетським сім'ям", - уточнив він.

За словами ас-Сісі, щорічно в Єгипті на світ з'являються 2 мільйони дітей, що вимагає збільшення бюджету МОЗ не менше ніж на 3,6 мільярда доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неужели, добили вакциной добьют просто так?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні