У Гонконгу продали квартиру за рекордні $59 млн

0
3
У Гонконгу продали квартиру за рекордні $59 млн
Найдорожчою в Азії квартирою виявилися п'ятикімнатні апартаменти класу люкс у престижному районі.

Пише Кореспондент.

Девелопер CK Asset Holdings продав у Гонконзі квартиру за рекордною для Азії ціною в 459 млн гонконгських доларів ($59 млн). Про це у вівторок, 16 лютого, повідомляє Вloomberg.

Відзначається, що мова йде про п'ятикімнатні апартаменти класу люкс у престижному районі Мід-Левелс. Ім'я покупця не повідомляється.

Гонконг регулярно опиняється на перших рядках різних рейтингів за цінами на нерухомість - за підрахунками громадської організації Demographia, у 2020 році він в 11 разів лідирував в антирейтингу найбільш недоступного житла у світі.

Раніше повідомлялося, що в Україні квартири дорожчають швидше, ніж продукти. За минулий рік найбільше подорожчали двокімнатні квартири на вторинному ринку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні