«Мені все одно, що скажуть всі». Alyona Alyona розповіла про свого нового бойфренда

1
-14
«Мені все одно, що скажуть всі». Alyona Alyona розповіла про свого нового бойфренда
Українська реперка Alyona Alyona розповіла про свої нові стосунки. Виконавиця написала відвертий пост про нового бойфренда.

Пише НВ.

З коханим їх поєднало кавопиття. Про це артистка розповіла у своєму Instagram. Вона опублікувала серію фото, на яких зображена разом зі своїм коханим. На знімках не видно обличчя чоловіка. На них вони позують у чорному вбранні, Альона Савраненко (справжнє ім'я виконавиці) позує у сукні, а її бойфренд — у костюмі та жовтій краватці у клітинку.

Alyona Alyona розповіла, що раніше вважала ідеальним віком для заміжжя — 22−23 роки. На думку співачки, у цей період у людей вже є уявлення про те, чого вони хочуть і прагнуть, але ще не встигли розчаруватися у стосунках.

«Чим старше ти є, тим більше твій вибір партнера по життю схожий на співбесіду, де є своє анкетування і, так скажімо, кандидат набирає плюси. Це жахливо дратує, бо якось не відчувається почуттів серед цього всього, але реальність вже так багато разів ставила підніжку, що та анкета — то вже рефлекс після попередніх невдач.

Мені так здавалося колись, допоки в 25 я не відчула метеликів в животі, як колись в 16. І хай то була миттєвість, але виходить, шо так буває й після 23. І я це знову відчуваю зараз, в 29.

Дивлячись на світ шоу-бізнесу ще з дитинства, де всі пари-селеби мов на замовлення однаково красиві, однаково підібрані по правилам (хто вищий/нижчий, багатший/бідніший, старший/молодший), мені ставало ніяково. А якщо ти не така, як вони? Як складеться твоє життя тоді? Бо в тебе в місті і на вулиці пари сформовані абсолютно інакше. Прості люди відчувають серцем чи мозком, але аж ніяк не планують формувати пари по вимогам свого оточення (звичайно, виключення є).

Я познайомилася з ним: не старшим, не більшим, не статуснішим. І потонула. Я не можу пояснити, що сталося і чому. І мені байдуже, що скажуть всі. І чи будуть говорити взагалі. Я просто щаслива, я потрібна, я можу віддавати накопичену любов просто так. Ніяких анкет чи співбесід. Сніг нас просто об'єднав в одному місці в один час і закопав під своїм коханням. А ми й раді. Адже все цікаве попереду", — написала у своєму Instagram реперка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно! Будь собою, а весь світ нехай...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні