Міністерка подала у відставку через позачергову вакцинацію

0
-1
Міністерка подала у відставку через позачергову вакцинацію
Міністерка закордонних справ Перу Елізабет Астете подала у відставку після зізнання в тому, що вона ввела першу дозу вакцини від коронавірусу китайської компанії Sinopharm до клінічних випробувань і початку національної програми імунізації.

Як повідомляє, з посиланням на агентство ANDINA, Обозреватель, у грудні-січні Астете контактувала з офіційними особами, тести на COVID-19 яких дали позитивні результати, це спонукало її зробити щеплення.

"Я усвідомлюю, яку серйозну помилку зробила, і тому вирішила не брати другу дозу вакцини. За викладеними причинами я подала президенту заяву про відставку", – написала вона в Twitter.

Напередодні президент Перу Франсіско Сагасті заявив, що прийняв відставку міністерки охорони здоров'я Пілар Маццетті через скандал навколо експрезидента Мартіна Віскарра, який також був вакцинований ще перебуваючи при владі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні