Таємні маєтки, елітний автопарк та літаки Лукашенка

0
-3
Таємні маєтки, елітний автопарк та літаки Лукашенка
У самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка виявили мінімум 7 великих резиденцій, елітний автопарк з ексклюзивними машинами та два літаки вартістю 100 та 60 мільйонів доларів.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Відомо, що Лукашенко використовує низку маєтків:

- Постійна резиденція «Озерний» (належить “Дипсервісу”) під Мінськом площею 88 гектарів з озером та парком та триповерховим будинком на 1500 квадратних метрів

- Резиденція «Заславль» (належить “Дипсервісу”) на березі Мінського моря площею майже 40 га з кількома особняками, тенісними кортами, садом і басейном

- Резиденція «Александрія-2», яка офіційно числиться за Белнафтогазом, з кількома основними і гостьовими будинками, спортивним майданчиком і котеджем.

- Маєток у Березинському біосферному заповіднику на озері Плавна загальною площею 1,4 га.

- Резиденція на Прип’яті біля агромістечка Лясковичі Петриківського району, де Лукашенко приймав Порошенка у 2017 році.

- Маєток на Браславських озерах площею 14 гектарів на березі озера Волос, в заповіднику «Інтерлейк».

- Резиденція у Віскулах на території Національного парку «Біловезька пуща».

А ще три резиденції у Мінську.

Також Лукашенко має дорогий автопарк, у який входять автівки Mercedes Pullman W22 вартістю кількасот тисяч євро, Rolls-Royce Phantom Coupe вартістю від 170 тисяч євро, Tesla вартістю 100 тисяч євро, а також більш дешевші Gelandewagen, Audi A8 II, Audi A8 III та преміум-моделі Mercedes.

Окрім того, Лукашенка помічали на ексклюзивній машині Maybach 62, яку йому нібито подарували, її вартість стартує від 367 тисяч до півмільйона євро.

Самопроголошений президент Білорусі також користується двома літаками: куплений у 2012 році Boeing 767-32K (ER) вартістю 100 млн доларів – раніше належав Туркменбаші, а також діловий реактивний літак «Гольфстрім G550» вартістю 60 млн доларів, однак у Лукашенка заперечують, що лайнер належить політику.

Відзначимо, нещодавно Лукашенко порадив білорусам переходити на кнопкові телефони, оскільки з айфонів-смартфонів за ними стежать американці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні