Чоловік «‎убив»‎ людину, щоб біля його будинку прибрали сніг

0
0
Чоловік «‎убив»‎ людину, щоб біля його будинку прибрали сніг
Житель села Грибова Рудня в Чернігівській області зателефонував у поліцію і сказав, що вбив свого вітчима, у зв'язку із чим просив прислати до нього правоохоронців і спецтехніку. Про це в неділю, 14 лютого, повідомило Суспільне з посиланням на прес-секретаря Нацполіції регіону Юлію Ковтун.

"Заявник сказав, що вдарив вітчима ножем в область грудної клітки і тепер останній не дихає. Більше інформації про стан родича чоловік не надав, проте просив відправити наряд поліції і спеціальну техніку. Пояснив це тим, що до його дому на легковому транспорті не проїхати" , - розповіла прес-секретар.

За її словами, коли поліцейські прибули за викликом, чоловік зізнався, що вигадав історію з убивством, щоб біля його будинку розчистили сніг.

На порушника склали адмінпротокол за неправдивий виклик спеціальних служб. Йому загрожує штраф у розмірі від 51 до 119 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні