Чоловік закликав лучан добровільно розчищати місто. ФОТО

1
1
Чоловік закликав лучан добровільно розчищати місто. ФОТО
У кожного автомобіліста повинна бути лопата в машині, – лучанин закликав водіїв чистити сніг. Комунальники у дворах не встигають розчищати, тому варто проявляти ініціативу.

У кожного водія повинна бути лопата в машині, аби він міг розчистити сніг, подбавши таким чином про паркомісце для свого авто, а не нарікати на комунальників, які й так не справляються чистити навіть магістральні вулиці. Таку думку висловив у фейсбуці Петро Дейнюк, пише Волинь.

Аби хоч трохи вирішити проблему снігового нашестя в місті, чоловік пропонує кожному (хто де паркується) поблизу себе хоча б розчистити мінімум одне паркомісце – для себе і ще одне – збоку.

«Тоді не треба буде нарікати на владу, і місця з паркування не будуть такими проблемними», – зауважив він.

Для прикладу, учора, 12 лютого, лучанин сам розкидав сніг у дворі на Коперніка, аби запаркувати свій автомобіль, при тому, що там не живе. До чого й закликав інших.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
все ускладнювати? поставте автомобыль на платну стоянку - і ніяких махань лопатою чи інших клопотів, але, жлобство - бере верх...
P.S. Внутрішньо-будинкова територія для короткотермінової стоянки (до 3-х годин) а не ночівлі машини, бо її власник - жлоб.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні