У Швейцарії виготовили назальний спрей проти COVID-19

0
-4
У Швейцарії виготовили назальний спрей проти COVID-19
Швейцарська компанія Adwatis розробила назальний спрей, що знижує ризик зараження коронавірусною інфекцією. Спрей розробили у партнерстві з компанією B&P на півдні Франції.Про це повідомляє швейцарська газета Le Matin.

"Якщо застосовувати спрей після близького контакту з іншою людиною без маски від чотирьох до п'яти разів на день як превентивний захід, то він, як ми сподіваємося, дозволить знизити ризик зараження COVID-19", - сказав глава компанії Жорж Буй.

За його словами, за 30 секунд після застосування спрей здатний на 99% знизити кількість вірусних частинок. При цьому препарат ефективний не тільки проти COVID-19, а й проти інших вірусів.

Буй відзначив, що до складу ліків, зокрема, входить японська іонізована вода з антимікробними властивостями, яка вже застосовується в косметиці та засобах для лікування опіків і ран.

Очікується, що продаж спрею почнеться в кінці лютого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні