Судили лучанина, який на смерть збив жінку на переході

2
2
Судили лучанина, який на смерть збив жінку на переході
3 листопада 2020 року лучанин на на смерть збив жінку на пішохідному переході.

Про це йдеться з вироку Луцького міськрайонного суду, пише Конкурент.

ДТП трапилося на вулицій Рівненській у напрямку Київського майдану. Чоловік не скинув швидкість та наїхав на постраждалу, яка отримала ушкодження у вигляді закритого зламу лівої лобної кістки з масивною заочеревною гематомою, масивною передміхуровою гематомою, забоєм сечового міхура, крововилива в черевну порожнину, крововиливом у передню черевну стінку, які в своєму клінічному протіканні привели до розвитку травматичного шоку. Наступного дня вона померла.

Обвинувачений повністю визнав свою вину та щиро розкаявся, попросив вибачення у потерпілих та пообіцяв добровільно відшкодувати шкоду. У підсумку суд призначив йому два роки іспитового терміну та позбав права керувати автомобілем на такий же час. Якщо ж він знову скоїть правопорушення у цей період, то зможе потрапити у в'язницю на чотири роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що ідіотизм "відшкодував шкоду"? Два роки умовно за людське життя?!!Людське життя-річ яку можна відшкодувати,у нас закони чи базар?!!За крадіжку пляшки горілки більше впаяють.
Відповісти
Ще раз переконуюсь, суда в нас нема.
І через наших продажних суддів, найкращий суд - це самосуд.
Звертаюсь до тих, хто думає, що буде їздити і йому нічого не буде: Ямка, горбік, стовп, посадка і т.д.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні