Заарештували банду злодіїв-акробатів, які грабували знаменитостей

0
-7
Заарештували банду злодіїв-акробатів, які грабували знаменитостей
У Мілані група злодіїв грабувала будинки знаменитостей завдяки інформації, якою ті ділилися в Instagram. З викладених фото зірок, злодії дізнавалися, де розташовані їхні домівки, як розміщені входи-виходи та вікна, а також коли господарів не було вдома.

Серед жертв італійських злочинців опинилась телеведуча Ділетта Леотта та футболіст італійського клубу "Інтер" Ашраф Хакімі, пише gazeta.ua. Будинок ведучої пограбували 6 червня минулого року. З нього винесли цінних речей на суму приблизно €150 тис. Серед них ювелірні вироби, дизайнерські сумочки та годинники Rolex. У футболіста грабіжники також викрали кілька годинників.

Злочинці у віці від 17 до 44 років спеціально одягалися у брендовий одяг, аби бути схожими на жителів дорогих кварталів. Правоохоронці прозвали їх "грабіжниками-акробатами" за те, як спритно вони залазили на зовнішні стіни будівель. Одного з підозрюваних арештували ще в січні, двох інших - 10 лютого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні