--> Чудова сімка: зірки з українським корінням, які підкорили Америку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чудова сімка: зірки з українським корінням, які підкорили Америку

3
-3
Чудова сімка: зірки з українським корінням, які підкорили Америку
В Америці живе майже мільйон українців, тому не дивно, що деякі з них досягли успіху в шоу-бізнесі.

Рідна бабуся секс-символа Голлівуду Леонардо Ді Капріо виявилася корінною одеситкою, а акторка Міла Куніс народилася і ходила в садок у Чернівцях. OBOZREVATEL зібрав найвідоміших представників Голлівуду, які мають безпосередній зв'язок з Україною.

1. Міла Куніс

Мілена Марківна Куніс (на фото) народилася в Чернівцях, проте в семирічному віці разом із батьками переїхала у США. Акторка розповіла в одному з інтерв'ю, що їй було потрібно багато часу, щоб звикнути до країни та вивчити нову мову. Однак зараз Куніс не асоціює себе з батьківщиною - називає себе американською єврейкою.


2. Леонардо Ді Капріо

Зірка "Титаніка", "Одного разу в Голлівуді" і "Вовка з Уолл-Стріт" Ді Капріо не народився на території України, проте в його жилах тече українська кров. В одному з американських шоу актор зізнався, що він наполовину одесит. Його бабуся – Олена Степанівна Смирнова – одеситка, чиї батьки після Жовтневого перевороту поїхали до Німеччини. Другу світову війну бабуся і дід Ді Капріо провели в Німеччині, а їхня дочка, мама Леонардо Ді Капріо, народилася 1943 року в бомбосховищі під час авіанальоту.

3. Міла Йовович

Відома акторка й зірка "П'ятого елементу" та "Обителі зла" народилася в Києві, після чого деякий час жила в Дніпрі. Уже пізніше артистка емігрувала з родиною в США, проте не забула свою країну. На своїй сторінці в соцмережі Йовович часто відповідає шанувальникам російською мовою, а українські національні мотиви використовує у своїх дизайнерських колекціях одягу.

4. Ольга Куриленко

Дівчина Джеймса Бонда Ольга Куриленко, хоч і народилася і виросла в Бердянську, заперечує своє українське походження. Річ у тім, що батько Ольги – українець, проте мати родом з Іркутської області. Так, у травні 2020 року акторка заявила, що не вважає себе українкою, оскільки її тест ДНК показав російське, польське і білоруське походження. Водночас знаменитість регулярно відвідує рідний Бердянськ, де живе її мама.

5. Боб Ділан

Легендарний співак і композитор народився в штаті Міннесота в сім'ї дрібного торговця. Але мало хто знає, що справжнє ім'я артиста – Роберт Аллен Циммерман, а його бабуся і дідусь переїхали в США з Одеси 1905 року.

6. Девід Духовни

Зірка серіалу "Секретні матеріали" дізнався про своє походження зовсім недавно, оскільки весь час вважав себе вихідцем із Росії. Виявилося, що дід актора по батьківській лінії – киянин, який вирішив переїхати в США і спробувати щастя за кордоном.


7. Стівен Тайлер

Лідер групи Aerosmith народився в місті Йонкерс американського штату Нью-Йорк, але водночас музикант не з чуток знає, яким смачним може бути український борщ. Річ у тім, що дідусь Тайлера по материнській лінії був українцем, але після переїзду в США змінив прізвище з Чернишевича на Бланч.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А дід Д.Байдена також україножид, який народився в м. Бердичів, Житомирської області.
Відповісти
Ну і що?.... що ті "коріння" дають, якщо вони є америкосами. Нема чим гордитися.
Відповісти
Жидівка куніс поливала Україну брудом як тільки могла, курвіленчиха - взагалі плете таке, що на голову не налазить. гольда меєриха - просто взірець нацизму. До яких пір журналісти утотожнюватимуть весь той маргінес з Україною. Вони - ганьба нашого народу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні