Луцькі школярі 12-13 лютого будуть навчатися за змішаною формою навчання

1
1
Луцькі школярі 12-13 лютого будуть навчатися за змішаною формою навчання
У школах Луцької громади 12 та 13 лютого організовують змішане навчання. Учні, які не можуть дістатися до школи, навчатимуться дистанційно. Ті ж школярі, які йдуть у школу, навчатимуться у повноформатному режимі без змін.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Педагоги, за інформацією міськради, працюватимуть у звичному режимі, а уроки відбуватимуться згідно з затвердженим розкладом. Для учнів, які вчитимуться онлайн, матеріал і завдання вчителі надаватимуть через затверджені платформи та форми подачі інформації.

Нагадаємо, через складні погодні умови станом на 11 лютого 65 шкіл на Волині повністю перейшли на дистанційне навчання, 40 – на змішану, розповіла Суспільному заступниця начальника обласного управління освіти Тетяна Соломіна.

Луцькі школи 11 лютого працювали у звичному режимі. Попередньо дистанційне навчання запровадили лише у кількох селах Луцької громади, – повідомила начальниця міського управління Освіти Зіновія Лещенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закрийте ці школи все одно українці і так дебіли це постійно показують вибори.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні