Медики назвали найкращий чай проти старіння

0
-3
Медики назвали найкращий чай проти старіння
Мозок - найголовніший людський орган, який і визначає нашу ефективність і якість життя. Також це важливий орган антиейджу.

Тобто людина живе, поки їй це подобається. Фахівці вважають, що, як тільки людина втрачає інтерес до життя, починаються проблеми (депресія, погіршення пам'яті) і все досить швидко йде до сумного завершення. Тобто від ефективності мозку залежить наша успішність і тривалість життя.

За словами медиків, збільшити ефективність роботи мозку допоможе постійне вживання чаю з трьох простих компонентів: зеленого чаю, меліси і шавлії.

Трави можна придбати в звичайній аптеці, а чай потрібно вибирати хорошої якості. Напій заварюється як звичайний чай і вживається двічі в день: у другу половину дня і на ніч.

Корисну дію мають поліфеноли шавлії, розмаринова кислота меліси і катехіни зеленого чаю. Ці компоненти мають антивікові властивостями, запускають аутофагію, тобто самоочищення клітин. Крім того, меліса і шавлія здатні відновлювати білки клітин після отруєння їх цукрами (так званої глікації), пояснили лікарі.

А ще, завдяки заспокійливій дії меліси, людина стає більш врівноваженою, їй легше заснути ввечері, а сон стає більш спокійним. Цей чай можна назвати найкориснішим чаєм, вважають дієтологи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні