Вакцинація у Польщі: 1,5 тисячі випадків побічних наслідків і 11 смертей

1
2
Вакцинація у Польщі: 1,5 тисячі випадків побічних наслідків і 11 смертей
У Польщі зробили понад 1,7 млн ​​щеплень проти коронавірусу, при цьому в більш ніж 1,5 тисячі випадків були зафіксовані побічні наслідки, у тому числі 11 закінчилися летально. Про це в четвер, 11 лютого, з посиланням на Міністерство охорони здоров'я Польщі повідомляє Interia.pl, інформує Корреспондент.

Коментуючи летальні випадки, в МОЗ зазначили, що смерть могла настати і з інших причин. Принаймні в двох випадках лікарі сумніваються, що смерть людей мала відношення до щеплення.

"Міністерство охорони здоров'я не має компетенцій оцінювати ці повідомлення і не може підтвердити, що вакцина в конкретному випадку привела до смерті пацієнта", - зазначив у коментарі речник МОЗ Войцех Андрусевич.

Вакцинація в Польщі проводиться з 27 грудня. На сьогодні вакциновано вже понад 1,7 млн осіб, з яких майже півмільйона отримали дві дози. Йдеться в основному про медичний персонал та осіб старшого віку. До кінця першого кварталу в Польщі планують вакцинувати понад три мільйони осіб.

Відзначимо, що Польща перепродасть Україні 1,2 млн доз вакцин AstraZeneca за закупівельною ціною.

Також влада Польщі заявляла, що передасть Україні надлишки вакцин від коронавірусу, якщо вони будуть.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це замість евтаназії
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні