У Польщі п'яний українець збив ліхтар і дорожній знак: зупинило «гонщика» дерево

0
2
У Польщі п'яний українець збив ліхтар і дорожній знак: зупинило «гонщика» дерево
У Польщі українець напідпитку в’їхав у ліхтар, дорожній знак, а загальмував на дереві.

Тепер водію Renault доведеться відповідати і за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, і дорожньо-транспортну пригоду.

Тест на алкоголь показав в його організмі майже 1,5 проміле алкоголю.

Аварія сталася 6 лютого, у Вишкуві, повідомили місцеві правоохоронці виданню inPoland.

Згідно з висновками дорожньої поліції, 30-річний громадянин України, рухаючись у напрямку до центру міста, не вибрав безпечної для дорожніх умов швидкості та не впорався з керуванням транспортним засобом. Автомобіль винесло з дороги, де він врізався в ліхтарний стовп, потім у дорожній знак і закінчив свою подорож, розбивши машину об дерево.

На щастя, в цьому інциденті ніхто не постраждав. За кермом у нетверезому стані порушникові загрожує ув’язнення на строк до двох років, судова заборона на водіння та фінансове стягнення у розмірі не менше 5 000 злотих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні