Поліція викрила серійну шахрайку з Волині

0
-1
Поліція викрила серійну шахрайку з Волині
Жінка видурювала у людей гроші під приводом продажу побутової хімії. Тепер їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Волинської області, пише Волинь.

Зловмисниця під приводом продажу побутової хімії через соціальну мережу в Інтернеті отримувала гроші на картку у якості передоплати.

Поліцейські встановили, що до вчинення шахрайських дій причетна 23-річна жителька Володимира-Волинського. Зловмисниця під приводом продажу побутової хімії через соціальну мережу в Інтернеті отримувала гроші на картку у якості передоплати. Однак, ніякого товару потерпілі так і не отримали. Поліцейські уже встановили причетність жінки до вчинення понад 10-ти таких фактів. Від дій зловмисниці постраждали жителі різних регіонів України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні