Злочинці виманили у 10-річної дівчинки всі сімейні заощадження

0
3
Злочинці виманили у 10-річної дівчинки всі сімейні заощадження
Троє ув'язнених чоловіків в одеському СІЗО обдурили 10-річну дівчинку з Чернігова, змусивши її передати злочинцям всі наявні в будинку сімейні заощадження. Шахраї залякали дитину і заявили, що гроші потрібні "для порятунку" її батьків. Про це у вівторок, 9 лютого, повідомляє Нацполіція.

Повідомляється, що мати обдуреної дівчинки звернулася в поліцію ще 29 вересня. Вона розповіла, що на телефон її 10-річної дочки подзвонив невідомий чоловік. Він залякав дитину, сказавши, що батьки потрапили в біду, а для їхнього "порятунку" вона повинна знайти і передати всі гроші, які є вдома.

Налякана дівчинка передала шахраям 40 тисяч гривень, 350 доларів і 250 євро. Правоохоронці встановили, що за грошима приїхав таксист, якого викликали для поїздки з Чернігова до Одеси.

Замовник повідомив таксисту, що в Чернігові до нього підійде дівчинка і віддасть пакет, який потрібно буде привезти в інший кінець країни.

В ході розслідування слідчі вийшли на СІЗО в Одесі. Отож, правоохоронці підозрюють в шахрайстві трьох в'язнів 1985, 1987 і 1995 народження.

Зараз тривають слідчі дії та вирішується питання про оголошення про підозру зловмисникам за скоєння шахрайства.

За частиною 3 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки). Якщо вину ув'язнених доведуть - їм загрожує новий термін позбавлення волі - від 3 до 8 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні