Обдурив працедавця: з Польщі депортували 20-річного українця:

0
2
Обдурив працедавця: з Польщі депортували 20-річного українця:
20-річний хлопець з України приїхав до Польщі, щоб працювати у конкретного підприємця. Однак, перетнувши кордон, він вирішив самостійно шукати іншу роботу.

Про цю ситуацію повідомляє inPoland, з посиланням на офіцерів прикордонної застави у Закопаному та підрозділ Карпатської прикордонної служби.

Наприкінці минулого тижня вони виявили порушення у перебуванні 20-річного українця. Іноземець проживає в Польщі з листопада 2020 року на підставі візи, виданої з метою роботи. Як виявилось, він так і не потрапив до вказаного роботодавця, який надав йому необхідні документи.

Після перетину кордону іноземець навіть не намагався зв’язатися з польським роботодавцем. Натомість влаштовувався на різні оплачувані роботи — усі незаконні — без передбачених законодавством контрактів та дозволів.

Таким чином, громадянин України не виконав мету та умови в’їзду, зазначені в документах на проживання, тому прийняли рішення про анулювання візи 20-річного юнака та зобов’язали його повернутися в Україну. Крім того, молодому чоловікові заборонили повторний в’їзд до Польщі та інших країн Шенгенської зони на 6 місяців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні