Локдаун у Німеччині хочуть продовжити до березня

0
-2
Локдаун у Німеччині хочуть продовжити до березня
Нинішній локдаун у Німеччині слід подовжити до березня, вважає канцлерка ФРН Анґела Меркель. Відповідні пропозиції підготувало відомство канцлера до наради з прем'єр-міністрами земель, що має відбутися 10 лютого, повідомляє УНН.

Зазначається, що текст документа при цьому не містить жодної дати можливого завершення локдауну і не має чітких вказівок щодо етапів його послаблення.

Водночас у ньому наголошується, що можливі послаблення стосуватимуться насамперед відкриття дитсадків і шкіл. Для цього також розглядається можливість застосування тестів на коронавірус.

Так само цього ж дня Меркель, під час фракційного засідання у Бундестазі, висловилася проти "передчасного виходу з локдауну".

На засіданні парламентської групи Меркель заявила, що перші кроки з послаблення локдауну можна очікувати на початку березня - спочатку стосовно відкриття дитячих садочків і початкових шкіл, послаблень у роздрібній торгівлі та в роботі перукарів. Однак все це може відбуватися за певних умов та обмежень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні