«‎Збагатилися на 2,5 млн грн»‎: шахраї торгували неіснуючими автомобілями

0
-4
«‎Збагатилися на 2,5 млн грн»‎: шахраї торгували неіснуючими автомобілями
На Дніпропетрощині шахраї продавали неіснуючі автомобілі.

Оголошення про продаж вони розміщували в інтернеті. Діяли від імені відомих автокомпаній та офіційних дистриб'юторів. Так вони привласнили понад 2,5 млн грн, повідомили в пресслужбі Національної поліції України.

"Розробив шахрайську схему 30-річний житель Кам'янського, залучивши до протиправної діяльності ще 4 жінок. Фігуранти на платформах оголошень продавали автомобілі за заниженою вартістю або в кредит. Зловмисники видавали себе за представників відомих автомобільних компаній та офіційних дистриб'юторів. Основною умовою була часткова передплата. Правопорушники запевняли клієнтів у законності укладання договорів купівлі-продажу автівок. Після отримання передплати – вигадували різні причини для відтермінування передачі автомобіля клієнту. Після чого зникали та відкривали нові офіси", - сказано в повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що шахраї ошукали 21 покупця. Загальна сума збитків сягає понад 2,5 млн грн.

У поліцїї відкрили кримінальне провадження. Шахраям загрожує до 12 років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні