Проти Порошенка закрили кримінальну справу

0
-8
Проти Порошенка закрили кримінальну справу
Справу про нібито виведення 5-м президентом Петром Порошенком з України $100 млрд закрили.

Адвокат Порошенка Ігор Головань повідомив, що НАБУ закрило справу 25 січня цьогоріч. 17 грудня 2019 року її зареєстрували за заявою групи депутатів від ОПЗЖ на чолі з Ренатом Кузьміним, повідомляє "Радіо Свобода".

"У цю групу народних депутатів входили, крім Кузьміна, пани Скорик, Загородній, Шуфрич, Бурміч, Славицька, Макаренко, Христенко, Качний, Німченко, Лукашев. Це кримінальне провадження, як ми бачимо, було зареєстроване за таким чудовим фактом про те, що група політичних діячів США, таких як Обама й Байден, а також Петро Порошенко здійснили розкрадання 100 мільярдів доларів США", – сказав Головань.

Він заявив, що цією заявою намагались завдати шкоди відносинам України зі США та по теперішньому президенту Джо Байдену.

"Ця вся історія – яскраве, на нашу думку, свідчення, приклад того, як фабрикуються ці провокаційні кримінальні провадження агентами впливу держави-агресора Росії за допомогою теперішніх мешканців владних кабінетів", – додав адвокат.

Кузьмін у своїй заяві посилався на повідомлення в ЗМІ. Те взяло інформацію у Руді Джуліані, колишнього адвоката 25-го президента США Дональда Трампа.

"У самому твіті Джуліані не йдеться про розкрадання цих грошей. Нічого такого в тексті повідомлення немає", – зазначив Головань.

У НАБУ ситуацію публічно не коментували.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні