У центрі Луцька затори через снігопад

3
-4
У центрі Луцька затори через снігопад
У Луцьку біля ЦУМу утворився затор. «Станом на 16:05 год. виявлено сповільнення руху транспорту. На перехресті проспект Волі - вул.Винниченка», - повідомляє Департамент Муніципальної варти.

«Станом на 16:05 год. виявлено сповільнення руху транспорту. На перехресті проспект Волі - вул.Винниченка
Зараз на дорогах Луцька працює 8 спецавтомобілів (дві четвірки) та 5 грейдерів. На вивіз снігу працює чотири самоскиди та два навантажувачі, які безкоштовно для міста надало підприємство ТМ «Вілія», пише Волинь.

Всього на прибирання міста та приєднаних територій від снігу залучено 33 одиниці техніки, з яких 21-на міська, 12 - від приватних підприємців та служби місцевих автомобільних доріг.


Також техніка працювала протягом усіє ночі, адже за словами метеорологів, випало 70 відсотків місячної норми снігу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коротше кажучи наша мерія просрала в прибиранні снігу,ще якщо дороги центральні чистяться,то про трутуари і решту вулиць вони забули, неможливо ходити
Відповісти
Який мер така і робота мерії
Відповісти
Шановні лучани і волиняни! Підпишіть розумну петицію від 3 лютого "Щодо незадовільного руху транспорту у місті та потреби негайного вирішення ситуації, що склалася через вкрай непрофесійну діяльність керівника Управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні