Українець втратив права в Польщі через пасажирів

0
-1
Українець втратив права в Польщі через пасажирів
31-річного водія з України затримали поліцейські з групи “SPEED” за перевищення швидкості на дорозі №8 у Підляському воєводстві.

Про це повідомляє inPoland.

Чоловік втратив водійське посвідчення, але причиною цього не було перевищення швидкості. З’ясувалося, що водій на своєму транспортному засобі перевозив аж 13 пасажирів. А це — на 4 особи більше, аніж дозволено ПДР.

Поліцейські під час патрулювання зупинили Volkswagen для стандартної перевірки. Водій автобуса в Корицині перевищив швидкість на 29 км/год у населеному пункті.

Водій на своєму автомобілі перевозив 13 пасажирів, а це на 4 людини більше від кількості місць, зазначених у свідоцтві про реєстрацію.

Громадянина України оштрафували, але все ще дали йому можливість керувати транспортним засобом протягом 72 годин. Далі він продовжив свою подорож з дозволеною кількістю пасажирів, для яких була пристосована його машина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні