--> На в'їзді у Польщу затримали 42 українців з фальшивими документами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На в'їзді у Польщу затримали 42 українців з фальшивими документами

0
9
На в'їзді у Польщу затримали 42 українців з фальшивими документами
Минулих вихідних співробітники прикордонної служби з Медики виявили понад сто фальшивих декларацій, що дозволили б іноземцям працювати в Польщі.

Про це повідомляє inPoland. Громадяни Молдови та України просто купили фальшиві документи, аби в'їхати в країну. Це була найбільша група із фальшивими документами, яку затримали за останні роки в Підкарпатському воєводстві.

Іноземців затримали на в’їзді до Польщі минулих вихідних на автомобільному прикордонному переході в Медиці. Більше половини з них — молдавани, решта — громадяни України.

Вони перетнули кордон на підставі біометричних паспортів.

Громадяни Молдови та України, які мають намір легально працювати в Польщі, також повинні надати підтверджуючі документи з інформацією про умови та місце роботи. У цьому випадку іноземці використовували підроблені заяви про доручення роботи іноземцям.

Документи свідчили, що українці мали працювати в готелях, працівниками складу та палітурниками.

Іноземці зізналися, що таким чином намагалися в’їхати в країни ЄС. Вони пояснили, що за підроблені документи заплатили від 150 до 200 євро. Деякі з них хотіли нелегально працювати в Польщі, інші хотіли поїхати далі на Захід Європи.

Іноземці добровільно погодилися на покарання у вигляді умовного позбавлення волі на шість місяців з відтермінуванням на два роки.

Прикордонник видав їм рішення про відмову у в’їзді та повернув в Україну. Суд також буде приймати рішення щодо заборони на їхній в’їзд до країн Шенгенської зони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні