Бізнес на карантині сплатив понад 27 млрд гривень податків

0
3
Бізнес на карантині сплатив понад 27 млрд гривень податків
Не дивлячись на жорсткі обмеження, спричинені пандемією COVID-19, українські підприємці за минулий рік сплатили до держбюджету понад 27 мільярдів гривень податків. Це на 10% більше було у 2019 році.

Інформує Перший.

В середньому кожна фізична особа-підприємець в Україні сплачує 15 тисяч гривень єдиного податку на рік. Наразі в Україні зареєстровано майже 2 мільйони ФОПів і щомісяця реєструється по 2 тисячі нових підприємців. Загалом за останні дев’ять років надходження до бюджету від підприємців зросли у двадцять сім разів, а щорічна кількість надходжень збільшується приблизно на три мільярди гривень.

Раніше повідомлялося, що на українських бізнесменів чекають перевірки. Таку постанову затвердив Кабінет міністрів. В уряді переконані, що це допоможе боротися з тіньовою економікою. При цьому залишиться заборона на документальні перевірки фізичних осіб-підприємців.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні