--> Атакували штаб російських військ у Сирії: багато загиблих і поранених | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Атакували штаб російських військ у Сирії: багато загиблих і поранених

1
5
Атакували штаб російських військ у Сирії: багато загиблих і поранених
По штабу російських військ у Сирії завдали ракетно-артилерійський удар. Є загиблі і поранені.

Про такий удар з посиланням на представників збройної опозиції з угруповання «Ансар аль Таухід» повідомляє арабське видання «Аль-Кудс аль-Арабі», інформує Lenta.ua.

«Для завдання удару по оперативному штабу російських військ, розташованому в місті Кафр-Набаль, на південь від Ідліба, застосовувалися ракети «Бурхан» і артилерія», - йдеться в повідомленні.

Удар став відповіддю на атаку військ режиму Башара Асада, підтримуваних росіянами, на позиції туркменських повстанців в долині Аль-Габ, на захід від Хами.

За інформацією сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини (SOHR), ракетно-артилерійський удар по оперативному штабу російських військ «призвів до загибелі і поранень багатьох кадрових військовослужбовців РФ і російських найманців».

Точні дані про кількість загиблих не вказані, проте уточнено, що серед загиблих є офіцер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Саме головне надати голослівний заголовок статті, цитую: "Атакували штаб російських військ у Сирії: багато загиблих і поранених", автору статті більше нічим зайнятись, більше нічого не треба ні суті викладеного, ні результату. А у кінці статті банальна відписка від автора: "точні дані про кількість загиблих не вказані, проте уточнено, що серед загиблих є офіцер". Одне речення суперечить другому. Брєд якийсь, а не стаття!!!???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні