Фітнес-тренер і на 53 кг важча клієнтка оголосили про заручини. ФОТО

0
-4
Фітнес-тренер і на 53 кг важча клієнтка оголосили про заручини. ФОТО
23-річна канадка Бріттані Жак, яка важить 117 кг зустрічається зі своїм фітнес-тренером Меттом Монтгомері, якому також 23 роки, але важить він майже вдвічі менше - 63,5 кг.



Бріттані весь час кидали хлопці, тому вона сказала собі, що відмовляється від побачень. Тоді жінка з канадської провінції Онтаріо познайомилася на facebook з особистим тренером, який у неї закохався, пише gazeta.ua.



Пара порозумілася з першого побачення і тепер заручена. Вони кажуть, що це була любов з першого погляду. Проте зізнаються, що досі чують образи через різницю у вазі в 53 кг.



"Ми знайшли спільну мову відразу з моменту знайомства. Спочатку трохи сумнівалася. У мене були стосунки, коли хлопці казали мені, що кинуть мене, якщо не спробую схуднути. Це вплинуло на мою впевненість у собі. Я намагалася схуднути. Але потім зрозуміла, що якби це зробила, то більше не любила б себе, і міняти себе заради чужого сприйняття краси – неправильно", - каже Бріттані.



Метт сказав, що його привабило позитивне ставлення Бріттані до свого тіла. А його попередні стосунки з більш стрункими жінками страждали якраз через їхню невпевненість у своєму тілі.

"У мене були стосунки з худими дівчатами, але вони не були щасливі. Вони не були позитивними людьми і постійно відчували, що їм потрібно щось змінити в собі. Коли зустрів Брітт, вона була впевнена в своєму тілі. Мені це сподобалося. Вона не хоче нічого міняти, і я б ніколи не попросив її про це"
, - каже Метт.



Пара вже оголосила про заручини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні