Обчистили квартиру продюсера телеканалів Медведчука - ЗМІ

2
2
Обчистили квартиру продюсера телеканалів Медведчука - ЗМІ
У Печерському районі Києва обікрали квартиру генерального продюсера медіахолдингу "Новини", куди входять заборонені телеканали ZIK, NewsOne і "112 Україна", Олексія Семенова.

Це сталося 6 лютого ввечері в елітному житловому комплексі на бульв. Лесі Українки, пише Obozrevatel із посиланням на власні джерела.

Злодії проникли в квартиру продюсера, підібравши ключі, у проміжку між 18:00 і 19:00. За твердженням джерела, вони забрали з квартири $120 тис. і коштовності на 5 млн грн.

Факт пограбування підтвердив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, повідомляє Telegram-канал PavlovskyNEWS. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

А в оточенні Семенова говорять, що злодії винесли 120-кілограмовий сейф, пише ukrrudprom.com. Сам продюсер ситуацію не коментує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з росії бабло прийшло і нашим злодіям уйшло!
Відповісти
Знаково!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні