У Трампа попросили відмінити імпічмент через шабат

1
1
У Трампа попросили відмінити імпічмент через шабат
Один з адвокатів колишнього президента США Дональда Трампа Девід Шон офіційно звернувся до Сенату з проханням перенести слухання щодо імпічменту Трампа з суботи на інший день, бо в шабат він працювати не може.

Про це пише Gazeta.ua, з посиланням на The New York Times. У листі Шон пояснив, що він єврей, який суворо дотримується релігійних заповідей, тому в суботу, а також у п'ятницю після заходу сонця він не може працювати через шабат.

Цей лист Шон надіслав лідерам демократів та республіканців у Сенаті, а також сенатору Патріку Легі, який головує на процесі.

Видання зазначає, що хоч розкладу засідання щодо імпічменту Трампа немає, пов'язані з процесом співрозмовники кажуть, що процес дуже ймовірно затягнеться до ночі п'ятниці з продовженням у суботу.

Якщо керівники Сенату підуть на пришвидшення судового процесу, щоб завершити його до заходу сонця у п'ятницю, це стане, на сьогодні, найшвидшим процесом щодо імпічменту в історії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
жиди.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні