У Кропивницькому засудили чоловіка, який погрожував підірвати місцевий суд

0
0
У Кропивницькому засудили чоловіка, який погрожував підірвати місцевий суд
Уродженця с. Петрівське Петрівського району засудили за неправдиве повідомлення про загрозу вибуху в Кіровському районному суді.

Інформує Дзеркало.

Пригода сталася 5 листопада 2020 року. Підозрюваний подзвонив на лінію «102» та повідомив завідомо неправдиву інформацію про загрозу вибуху в приміщенні суду.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, але вибухівки так і не знайшли.

Як пояснив сам підозрюваний, неправдиву інформацію він повідомив, оскільки обурився з приводу прийнятого відносно нього рішення.

“Перебуваючи біля Колгоспного ринку, вирішив зателефонувати до поліції та висловив співробітнику поліції погрозу про підрив гранатою приміщення Кіровського районного суду. В дійсності не мав наміру вчиняти підрив, не мав гранати чи будь-якого іншого вибухового пристрою. Вказані дії вчинив, перебуваючи в знервованому та нетверезому стані”, – йдеться у судовому вироку.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження. Враховуючи попередню судимість чоловіка, суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки і шість місяців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні