Зупинку блоків ТЕС вигадали для захисту імпорту струму з Росії?

11
-4
Зупинку блоків ТЕС вигадали для захисту імпорту струму з Росії?
Голова енергетичного комітету Верховної ради Андрій Герус поширив неправдиву інформацію про начебто зупинку енергоблоків ТЕС компанії ДТЕК.

В D.Trading пов'язали це з бажанням виправдати розпочатий ним імпорт струму з Росії.

Про це заявив генеральний директор D.Trading Віталій Бутенко, повідомляє РБК-Україна.

"Герус знову пішов в шалені інформаційні маніпуляції задля захисту милого для нього імпорту російської електроенергії. За останні 1,5 роки маніпуляції стали мейнстрімом енергетичної галузі. Для політиканів - це нормальна справа. Маніпуляції та фейки", - заявив Бутенко.

Глава D.Trading зазначив, що останні кілька тижнів спостерігається підвищена активність Андрія Геруса, голови НКРЕКП Валерія Тарасюка, низки трейдерів-імпортерів, які синхронно захищають і відстоюють закупівлю електричної енергії у Росії.

Мотивацію Геруса поширити фейк про зупинку українських блоків Бутенко пояснив зростаючим імпортом з Росії, який кратно виріс з початку місяця.

"Зрозуміло чому Герус так почав нервувати. Імпорт з Росії виріс майже в 4 рази з початку лютого. В окремі години він сягає 750 МВт. На завтра це вже буде 4,3 млн кВтг. Це факти. Це не маніпуляція. Мабуть, якось не зручно говорити про таку математику", - додав Бутенко.

Він також повідомив, що енергоблок Ладиженської ТЕС насправді в цей період навіть не був підключений до енергосистеми. Блок знаходився в резерві і за рішенням системного оператора НЕК "Укренерго" не планувався до роботи.

Нагадаємо, з 1 лютого Україна розпочала імпорт електричної енергії з Росії. Це стало можливим завдяки поправці уродженця Нововолинська Андрія Геруса.

Паралельно з цим він, як голова профільного комітету ВР, виступив проти законопроекту про заборону імпорту, назвавши купівлю струму в Росії "вигідною і корисною" для енергосистеми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То вже точно пару десятків кулеметів і пару десятків ящиків гранат допоможуть вирішити всі нагальні і довготривалі проблеми в нашій державі і усунути брехунів та лже патріотів від управління державою!
Відповісти
При Зеленському все можна. Проте дуже цікавить думка найпатріотичнішої партії "За майбутнє", лідер якої на ім'я Ігор Палиця разом з іншим Ігорем але з прізвищем Коломойський разом з їхнім побратимом Богословським влітку 2015 року, коли через війну обклали податками навіть пенсіонерів, в судовому порядку, зажадав від України 4500 000 000 дол. США через те, що вона відсунула від них велике корито з нафтою. Потім ці славні патріоти позов підняли до 6000 000 000 дол. США. В разі програшу усі, хто на мінімальні, на пенсії, хто в малому та середньому бізнесі, медики, вчителі, базарники мали б заплатити їм ці гроші. На щастя Стокгольмський суд послав їх… .
Відповісти
зеленожопа банда інтенсивно гноїть економіку України. скільки їм в парашці за це відкатують ?
Відповісти
Так хто там на крові заробляє, невже знову "папєрєднікі"?!
Відповісти
Герус – народився і сформувався у Нововолинську. Член депутатської фракції – «Слуга народу». Фактичний представник олігарха Коломойського у Верховній раді. Номінальний представник Зеленського в Уряді. Кандидат на віцепремєрську посаду замість Вітренка. Виконавець проекту Путіна з переведення України в стан енергетичної залежності від Росії. В майбутньому має шанс потрапити під кримінальне переслідування за звинуваченням у державній зраді. Це станеться або після завершення президентства Зеленського, або після засудження Коломойського в США, або після чергової телефонної розмови Зеленського з президентом США Байденом.
Відповісти
Цей косоокий жид бачить тільки в одну сторону_Росії,звідки отримує шалені відкати,зупиняючи українські ТЕС.
Відповісти
Може ви є з Нововолинська, який до Верховної Ради обрав Гузя. Гузь входить до оточення Палиці, а значить і Коломойського. Може не тільки Геруса треба сварити, а зрозуміти, що до Верховної Ради його привели і шахтарі. Вони голосували за партійний список , в якому був Герус. Голосували за Гузя - посіпаку Коломойського.
Відповісти
Герус балотувався від Слуг.І Гузь і Герус_два чоботи.З вами згідний,що привели до влади шахтарі,ну і лохи.
Відповісти
Як на мене - підвищивши самодурно ціни на електрику - держава дала зрозуміти громадянам, що принципи соціального договору а Україні не працюють. Коли, свого часу, кролик сєня заламував рученята і скиглив - грійтеся електрикою, рятуйте країну від кацапського газу - йому допомогли, замінили котли, споживали нашу електрику, підтримуючи виробника. А зараз - «кинули» на догоду певних кіл. То - в такій ситуації - люди мають повне право на АНАРХІЮ , самосуди та інші неприємні для держави дії.
Відповісти
Не коси під припадочного палестинця. Президента та Верховну раду обрав народ. Що обрав, те і має.
Відповісти
Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ютубчик, что узнать что делается в мире и Украине.
Но очень важно чтоб источник новостей был честный и Вы не получали вредную информацию.
Я нашел очень полезный источник новостей и рекомендую его Вам - https://ukr-life.com.ua/
Последнее время читаю новости только здесь.
Так же вот несколько из актуальных статей, которые просто взрывает мозг:
https://ukr-life.com.ua/
https://ukr-life.com.ua/vesennij-otdyx-v-karpatax-v-2018-godu/
https://ukr-life.com.ua/kakoj-budet-v-yanvare-2019-goda-pogoda-v-ukraine/
https://ukr-life.com.ua/detskie-vyplaty-za-sentyabr-2018-goda/
https://ukr-life.com.ua/prognoz-na-zimu-2018-2019-goda-v-ukraine/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні