Підліток «зайцем» перелетів в іншу країну на колесі літака

0
0
Підліток «зайцем» перелетів в іншу країну на колесі літака
Підліток з Кенії перелетів з Англії в Нідерланди "зайцем" на колесі авіалайнера і дивом вижив. Про це в п'ятницю, 5 лютого, повідомляє Mirror.

Хлопця виявили співробітники нідерландського аеропорту. Він був одразу доставлений до лікарні у важкому стані через переохолодження. Фахівці вважають, що йому неймовірно пощастило, тому що спроби здійснити політ на нижній частині шасі, зазвичай, закінчуються смертю від переохолодження або падінням з літака під час польоту.

Особу мандрівника поки що не встановили. У поліції схиляються до версії, що підліток заліз у літак в Кенії. Саме звідти борт здійснив рейс до Туреччини, після чого вирушив до Лондона.

Експерти виключили ймовірність того, що підліток міг забратися в літак у Британії.

Після інциденту поліція Нідерландів розпочала розслідування. Передбачається, що ця спроба перебратися в Європу могла бути не єдиною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні