Михайло Наход запропонував збудувати парковки за межами центру міста

3
0
Михайло Наход запропонував збудувати парковки за межами центру міста
Заступник голови фракції Громадянського Руху "СВІДОМІ" Михайло Наход пропонує збудувати за межами центру міста паркувальні майданчики та багаторівневі парковки. Таким чином центр Луцька можна буде розвантажити від надмірного транспортного потоку.

Свою пропозицію депутат озвучив на круглому столі у п'ятницю, 5 лютого. Учасники обговорювали проект схеми організації дорожнього руху у місті.

Розробники запропонували багато стратегічних інновацій, серед яких продовження вулиць, будівництво нових мостів і таке інше. А також винесли на розгляд удосконалені схеми організації дорожнього руху на окремих вулицях та перехрестях.

"Загалом була проведена велика робота. Зрозуміло, що для реалізації тих пропозицій, які були озвучені, потрібні просто шалені кошти, але місто у будь-якому випадку повинне мати комплексну транспортну схему. Цей документ розробляється на десятиліття. Якщо будуть чітко поставлені завдання, то поступово можна буде під них виділяти кошти.

На жаль, не побачив пропозицій по паркуванню. Комплексного рішення стосовно паркування не було запропоновано. Я пропоную розмістити великі паркінги поза межами центру міста. Таким чином люди могли би лишити автомобіль, щоб пересісти громадський транспорт, і не їхати на авто у центр міста. Сподіваюся, у формуванні комплексної схеми цю пропозицію буде враховано", – зазначив Михайло Наход.

Також, за словами депутата, окремі пропозиції рішень виглядають доволі точковими і не надто стратегічними.

"Трошки некоректно було поставлено завдання розробникам - планувати лише транспортну схему міської громади. Тому що рішення деяких питань транспортних розв'язок виходять за межі Луцької територіальної громади. Цю комплексну схему треба буде допрацьовувати з врахуванням того, що нам потрібно буде будувати об'їзні автошляхи. Думаю, тут долучаться і фахівці управління транспорту та управління ЖКГ, а також відповідні підрозділи Волинської ОДА та служби автомобільних доріг", – наголосив Михайло Наход.

Письмові пропозиції щодо удосконалення проекту прийматимуть до 9 лютого.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А за межами центру є місце для парковок?
Відповісти
Дурдом...
То ж люди того і пересіли на власні авто щоб менше а маршрутках інфекціями дихати.
Дуже «слушне» рішення прийдь з 33ого кварталу до Променя, а там пересядь намаршрутку щоб доїхати до міської ради...брєд
Відповісти
А що таке центр міста?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні