--> «Кіна не буде»: Pornhub вводить цифрову перевірку користувачів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Кіна не буде»: Pornhub вводить цифрову перевірку користувачів

0
-5
«Кіна не буде»: Pornhub вводить цифрову перевірку користувачів
Порносайт Pornhub представив детальну інформацію про те, як планує посилювати безпеку і боротися зі зловживаннями. Про це йдеться в заяві, опублікованій 2 лютого, пише Корреспондент.

Так, перевірка контенту, як і раніше, буде здійснюватися командою модераторів, а контроль користувачів забезпечить компанія з цифрової верифікації Yoti "шляхом надання поточної фотографії та затвердженого урядом документа, що посвідчує особу".

"Yoti перевірить справжність документа, що підтверджує особу, і порівняє цей документ з надісланою фотографією, використовуючи безпечну біометричну технологію", - вказали в Pornhub.

У заяві наголошується, що модератори платформи пройдуть більш ретельну підготовку і будуть частіше перевіряти пошукові запити на наявність фраз, які порушують політику користування.

Також Pornhub оголосив, що випустить звіт про прозорість, "деталізує результати модерації контенту за 2020 рік".

Нагадаємо, на початку грудня 2020 року в газеті NYT вийшла стаття про те, як Pornhub заробляє на відео з дітьми. Автор поділився історіями дівчат, ролики з якими з'явилися на порносайті без їх згоди і були зроблені до повноліття.

Через скандал відеохостинг видалив мільйони відео від неперевірених користувачів, що склало понад 80% всього контенту, а також змінив політику завантаження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні