«Здулися»: штаби Навального припиняють протести

2
1
«Здулися»: штаби Навального припиняють протести
Найближчими вихідними мітинги на підтримку російського опозиціонера Олексія Навального не проводитимуть.

Про це заявив соратник політика Леонід Волков під час прямого ефіру на YouTube-каналі Навального. Наступні мітинги планують уже навесні та влітку, повідомляє gazeta.ua.

"Ми побачили, що в багатьох містах зростала чисельність мітингувальників, але в інших містах вона знижувалася. Це стало наслідком насильства і залякування. 12 тис. осіб заарештували, у нас практично розгромлені штаби, більша частина співробітників штабів під арештом. Протести нікому організовувати. Хвилю протесту треба закінчувати на найвищій точці, а якщо ми підемо на спад, це всіх сильно демотивує", - сказав він.

За словами Волкова, Навального спробують звільнити "зовнішньополітичними методами". Тобто шляхом санкцій проти оточення президента Росії Володимира Путіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чікошно-квартальному клоуну зеленському який трикратно краде наші пенсії та завищує комунальні тарифи ненадаючи всим пенсіонерам субсидії грабуючи людей, є розбійником, і незаконно блокує чесні й правдиві неватні телеканали, цим знищує свободу слова народу України, є ворогом України, за ці злочини зеленському бандиту з його подєльніком хряком порошенком пора давно оголосити ІМПІЧМЕНТ і посадити ДОВІЧНО на НАРИ з конфіскацією всього награбованного майна і коштів на користь держави!!! Для опзж хай ВСЕСВІТНІЙ КОСМІЧНИЙ РАЗУМ БОГ АБСОЛЮТ ДОПОМОЖЕ законно скинути імпічментом цього клоунського тирана й засадити з вальцманом на нари й встановити справедливу народну чесну некрадучу соціально орієнтованну владу, на яку саслуговує народ україни!
Відповісти
Мужик що ти куриш, ОПЗЖ чесна, некрадуча, неватна?! Добре ж тобі вставило!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні