2 волинян викрали з підприємств електроінструменти

0
-1
2 волинян викрали з підприємств електроінструменти
4 лютого до Ковельського районного управління звернувся керівник приватного підприємства. 25-річний громадянин повідомив, що із господарського приміщення у селі Поворськ викрадено бензопилу «Штіль». Сума збитків - майже 9 тисяч гривень.

Про це інформує поліція Волинської області, пише Волинь.юа.

Поліцейський офіцер громади спільно з дільничним офіцером поліції оперативно встановили, що до вчинення крадіжки причетний 56-річний місцевий мешканець.

Інструмент вилучили та повернуть власнику.

Цього ж дня до відділення поліції №1 (м. Любомль) звернувся 28-річний місцевий мешканець та повідомив, що по обіді у нього викрали електродриль, котру він залишив на лавці без нагляду. Працівники кримінальної поліції з‘ясували, що крадіжку вчинив 46-річний мешканець Любомля. Викрадену річ вилучили.

За двома фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні