16-річна китаянка зробила 100 пластичних операцій. ФОТО

1
4
16-річна китаянка зробила 100 пластичних операцій. ФОТО
16-річна дівчина з Китаю Чжоу Чуна з дитинства була незадоволена своєю зовнішністю. Як відомо, діти - дуже жорстокі створення. Особливо коли справа стосується тих, хто не вписується в колектив. Чжоу неабияк діставалося від однолітків, які висміювали її зовнішність. Мовляв, ніс «картоплею» і очі маленькі. Всі ці кпини сильно позначилися на китаянці.



Їй вдалося переконати батьків у необхідності зробити пластику. Таким чином, у 13 років Чжоу почала свою подорож у світ пластичної хірургії.

Дівчина за кілька років перенесла ринопластику, збільшення розрізу очей і розміру грудей. Також вона зробила ліпосакцію і закачала філери в губи. Процедури обійшлися її батькам в 620 тисяч доларів.



У результаті китаянка стала більше схожою на ляльку. Благання батьків про те, що їй пора «зав'язувати», школярка сприймала максимально негативно. Вона заявила, що кине школу і знайде будь-який спосіб оплатити операції, якщо її не підтримають.



Люблячі батьки повелися на шантаж і продовжили оплачувати операції. Чжоу зазначила, що вона «ніколи не буде задоволена своєю зовнішністю», отже, її батькам доведеться спонсорувати її процедури буквально до смерті.



Спочатку результати операцій виглядали справді моторошно. Але, коли кількість пластику вже наблизилася до сотні, лікарям вдалося домогтися результату, який влаштовує примхливу школярку (поки що).



Зараз дівчина активно веде свій акаунт у соціальній мережі Sina Weibo, де на неї підписані 300 тисяч користувачів.



Однак зробити пластику «мізків і генів» не вийде навіть у найталановитіших лікарів, нагадує zefirka.net. Залишається сподіватися, що незабаром у неї таки прокинеться здоровий глузд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вона вже на японку стала схожа
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні