У Луцьку на проспекті Грушевського зловили закладчика наркотиків

0
5
У Луцьку на проспекті Грушевського зловили закладчика наркотиків
3 лютого близько 19:20 під час служби з охорони громадського порядку піший наряд військовослужбовців військової частини 1141 затримав правопорушника з ймовірними наркотичними речовинами.

Про це розповіли на сторінці військової частини у фейсбуці, пише Волинь.

Увагу гвардійців привернув чоловік, що підозріло ходив з ліхтариком за гаражами в районі проспекту Грушевського. Спочатку на контакт не йшов, відмовлявся відповідати на запитання військових. Однак згодом сам зізнався, що при собі має заборонені ймовірні наркотичні речовини, які планував збувати безконтактно шляхом закладок.

Чоловік підозріло ходив з ліхтариком за гаражами в районі проспекту Грушевського.

Під час поверхневого огляду військовослужбовці виявили в рюкзаку та кишенях куртки правопорушника 22 пакети і 8 згортків з порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на наркотичну. Також з’ясувалося, що громадянин 1994 року народження, мешканець Ковеля - раніше судимий. Минулого року притягався до кримінальної відповідальності та отримав п’ять років умовно за збут наркотичних речовин через пошту. Однак умовний термін не зупинив ковельчанина і він продовжив скоювати правопорушення. Тепер йому загрожує реальне покарання у виді позбавлення волі.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Ймовірні наркотичні речовини вилучили та направили на дослідження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні