--> Кому в Україні готові платити 50 тис. грн | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кому в Україні готові платити 50 тис. грн

0
5
Кому в Україні готові платити 50 тис. грн
Зарплати 50 тис. грн і більше пропонують інженерам, бухгалтерам і технологам.

Відповідну підбірку вакансій підготували у robota.ua.

Заступник головного енергетика – начальник цеху в "Метінвест" (Маріуполь)

Провідний український виробник сталі в пошуках фахівця. Вимоги: повна вища освіта напряму підготовки теплоенергетика; досвід роботи на керівних посадах у галузі виробництва та передачі теплової енергії, енергетичного господарства не менше 3-х років; наявність досвіду розробки та впровадження стратегії розвитку підприємства, розробки та реалізації інвестиційних проєктів у промисловості; наявність необхідних знань у галузі охорони праці, метрології. Роботодавець пропонує заробітну плату – 50 тис. грн.

Провідний інженер-технолог у ROSHEN (Київ)

Кондитерська корпорація запрошує в команду. Серед вимог до кандидата: вища технічна освіта; досвід роботи не менше 3 років на посаді інженер-технолог ІІ категорії, заступник начальника, керівник групи великого кондитерського підприємства; досвід впровадження технологій у кондитерській компанії; знання технології виробництва бісквітних кондитерських виробів; досвід і знання статистичної обробки даних, управління технологією виробництва на основі статистичних даних. Пропонується зарплата 60 тис. грн.

Головний бухгалтер (виробництво) (Одеса)

Холдинг, який працює у сфері виробництва та будівництва, шукає спеціаліста. Побажання до кандидатів: вища освіта; досвід роботи головним бухгалтером у виробничій компанії не менше 5 років; вміння оперативно працювати в багатозадачному режимі з великим обсягом інформації; знання та досвід складання фінансової та управлінської звітності; досвідчений користувач 1С 7 та 1С 8; знання МСФЗ та англійської буде перевагою. Компанія пропонує зарплату – 50 тис. грн.

Груп бренд-менеджер в "ОЛІВ ЛАЙН Україна" (Київ)

Один з провідних українських гуртових постачальників харчових продуктів від кращих світових виробників запрошує приєднатися до команди. Основні вимоги до кандидатів: досвід роботи на аналогічній позиції в FMCG-компаніях від 5 років; досвід виведення брендів на ринок з нуля – обов'язковий; успішний досвід запуску та просування нових продуктів. Пропонується зарплата 50 тис. грн.

Директор філії в Klion group (Київ)

Компанія, яка займається імпортом, експортом, дистрибуцією та гуртовим продажем на території України, переробкою риби та морепродуктів, на постійну роботу запрошує фахівця. Вимоги: досвід роботи на відповідній посаді від 3-х років; досвід ведення господарської діяльності; навички роботи в програмах MS Office, 1С; власне авто. Пропонується зарплата 90 тис. грн.

Головний інженер будівельних проєктів у "Здоровий клімат" (Львів)

Генпідрядна будівельна компанія запрошує до своєї команди кваліфікованого, досвідченого спеціаліста. Серед вимог: вища освіта в галузі будівництва; досвід роботи на керівній посаді в будівельній сфері від 5 років; досвід взаємодії з проєктантами, архітекторами, дизайнерами; чітке розуміння проєктних, будівельних, технологічних процесів; знання нормативної та законодавчої бази в будівництві; вміння вільно читати і аналізувати креслення; знання у сфері підготовки кошторисів, документообігу на будівництві та в проєктуванні, а також процесів отримання дозвільної документації; знання у сфері будівельної логістики; досвід управління людьми. Пропонують зарплату 50 тис. грн; додаткові премії за результатами роботи.

Головний зоотехнолог (птахівництво) в Ukrlandfarming (Київ)

Аграрний Холдинг – найбільший виробник яєць та яєчних продуктів в Україні, оголошує конкурс на заміщення посади. Вимоги до кандидата: вища спеціалізована освіта; досвід роботи головним технологом/начальником виробництва в господарствах з виробництва яєць не менше 3 років; знання технології вирощування птахів, виробництва яєць. Умови праці: офіційне працевлаштування; зарплата – 50 тис. грн; офіс біля метро; можливість професійного розвитку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні